SportMed

 

In het sportmed-gedeelte werken we met ergofit toestellen voor het cardio-gedeelte en met air dynamic toestellen voor de kracht. Tevens zijn in dit gedeelte Powerplates aanwezig.

 

De ergofit toestellen zijn cardiotoestellen die zijn aangesloten op een centraal systeem dat wordt gestuurd door  een smartcard. Deze smartcard voorziet de ergofit toestellen van alle instellingen specifiek voor de persoon van de smartcard. Deze gegevens zijn verkregen door een fietstest. Door deze test wordt de ideale hartslag berekend  van de testpersoon. Hierdoor kan je nooit onder of boven je niveau trainen. Ideaal om je conditie te verbeteren en/of vet te verbranden.

 

Wat is Air Dynamic?

Air Dynamic is een vorm van individuele fitness. Echter zijn deze fitnessapparaten uitgerust met luchtdruk in plaats van gewichten. Dit maakt trainen bijzonder aangenaam, aangezien de apparaten voor iedereen toegankelijk zijn en zeer nauwkeurig.

 

Alle apparaten zijn aangesloten op een centraal systeem dat wordt gestuurd door een smartcard. Deze smartcard voorziet het Air Dynamic apparaat van alle instellingen specifiek voor jou. Alle gemaakte herhalingen worden automatisch geteld waardoor je nooit teveel of te weinig herhalingen maakt.

 

Alle relevante informatie wordt opgeslagen op de smartcard en kan later worden uitgelezen.

Wat train je met Air Dynamic:

  • Toename spierkracht en versterking van pezen;
  • Verbetering spierbalans en coördinatie;
  • Toename botdichtheid;
  • Verhoging van het vetverbrandingsniveau;
  • Ontspanning.

 

Voor wie is Air Dynamic?

Air Dynamic is toegankelijk voor iedereen die gericht en individueel het lichaam op spierconditie wil trainen op een flexibel tijdstip.