Ontdek de voordelen van judo voor jouw kind!

 

Welkom bij S&F Slingerland, dé plek waar jouw kind spelenderwijs groeit en leert door de sport judo te ontdekken. Judo heeft een bewezen positieve invloed op kinderen, zowel fysiek als mentaal. Daarom geven we judolessen aan kinderen vanaf 4 tot 12+, zowel aan jongens als aan meisjes. Benieuwd of judo iets is voor jouw kind? Meld je dan aan voor twee gratis proeflessen. Bevalt het? Wanneer je jouw kind inschrijft, ontvang je nu tijdelijk een gratis judopak.Waarom Judo?

  1. Zelfvertrouwen: Judo helpt kinderen om zelfvertrouwen op te bouwen. Ze ervaren successen en worden beloond voor hun inspanningen, wat bijdraagt aan een positief zelfbeeld. Daarnaast leren kinderen technieken om zichzelf te beschermen en de verantwoordelijkheden die hier bij komen kijken. Dit kan bijdragen aan een gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen.
  2. Fysieke ontwikkeling: Judo is een uitdagende sport die de fysieke conditie en het uithoudingsvermogen van kinderen verbetert. Door de zorgvuldig samengestelde trainingen ontwikkelen kinderen kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie.
  3. Sociale Vaardigheden: Judo moedigt interactie en samenwerking aan tussen kinderen. Onze leerlingen oefenen in paren of kleine groepen en leren omgaan met winnen en verliezen. Ze ontwikkelen teamwork skills, communicatieve vaardigheden en leren rekening te houden met anderen en vriendschappen op te bouwen.
  4. Discipline en levensvaardigheden: Judo helpt kinderen belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen, zoals doorzettingsvermogen, veerkracht, discipline, respect en zelfbeheersing. Kinderen leren respectvol om te gaan met trainers, medejudoka's en scheidsrechters. Daarnaast leren ze geduldig te zijn, te luisteren naar instructies en zichzelf te beheersen tijdens trainingen en wedstrijden.


Waarom judo bij S&F Slingerland?

We geloven we dat een nieuwe sport leren het beste gaat wanneer het leuk is. Daarom combineren we leren en plezier, zodat jouw kind elke keer weer met plezier naar judo gaat. Ons team van ervaren en gediplomeerde judoleraren staat klaar om jouw kind op een veilige en deskundige manier te begeleiden. S&F Slingerland is aangesloten bij Judo Bond Nederland.


Tijdelijke actie: Nu 2 gratis proeflessen én een judopak bij inschrijving Alleen in januari en februari kun je jouw kind opgeven voor twee gratis proeflessen en krijg je bij inschrijving een gratis judopak.


Waar en wanneer?

Alle judolessen vinden plaats in onze sportschool op Beemsterhoek 337 in Capelle - Oostgaarde. Ons lesrooster vind je hier


Voor wie

Onze judolessen zijn bedoeld voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 4 jaar tot 12+. De lessen zijn ingedeeld op basis van leeftijd, zodat kinderen altijd lessen met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd.


Kosten

Wanneer jouw kind na de gratis proeflessen bij ons wil blijven judoën, bedraagt onze contributie €51,- per kwartaal. Als je een laag inkomen hebt, kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur (mee)betalen aan cultuur- en sportactiviteiten van jouw kinderen.


Meld je aan!

Benieuwd of judo iets is voor jouw kind? Meld hem of haar dan nu aan voor twee gratis proeflessen. Aanmelden kan via info@sfslingerland.nl of 010- 458 27 27. Ook bij vragen kun je contact met ons opnemen.